Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | OPEN (8:00 tot 18:00)

Gereviseerd Hybride Accu-Pakket

Heeft u een storing aan uw hybride accu van uw Toyota? Dit betekend dat er dan diverse lampjes branden o.a. de gevarendriehoek, het toerental van de motor blijft hoog, u ziet foutcodes P3000, P0A80, P3001-P3024. Het beste is om direct contact met ons op te nemen. 

 

Bij Van Ekris heeft u de keuze om een volledig nieuwe accu aan te schaffen maar ook om een gereviseerd accu-pakket te nemen. Dit laatste aanbod is voordeliger en is zeer betrouwbaar. Een gereviseerd accu-pakket is een gebruikt pakket welke volledig is gereviseerd. Dit is een mooi alternatief t.o.z.v. nieuw. We geven op een gereviseerd accu-pakket 6 maanden garantie. Om te controleren of een correcte keuze is doen wij het volgende: 

Contact opnemen en afspraak inplannen

Bij binnenkomst lezen wij uw Toyota hybride uit met onze Toyota fabrieks computer. Aan de hand van deze uitslag weten wij waar het euvel zit. Dit om mogelijk andere fouten uit te sluiten. Is de accu defect dan zal deze door ons ingenomen worden en ter plaatse omgeruild voor een set gereviseerde (of revised) en refurbished accu’s. Wij doen dit in onze werkplaats en niet op locatie gezien dit tegen alle richtlijnen van Toyota is. 

Alphen aan den Rijn 0172-571437

Mijdrecht: 0297-230350

Maarssen: 0346-557000

Samen bekijken wij wat voor u het meest geschikt is. Valt u hybride accu nog in de fabriek garantie dan zullen wij deze gratis vervangen voor een door Toyota geleverde nieuwe hybride accu. Valt u buiten de garantie dan bieden wij gereviseerde (of revised) en refurbished accu’s aan. De pakket prijzen zijn op onze site terug te vinden. Dit zijn vaste prijzen met standaard 6 maanden garantie. 

Controle en garantie
Na het plaatsen maken onze Toyota hybride monteurs een proefrit en lezen de accu nog één keer uit met de Toyota fabrieks computer. Deze tests zijn nodig om te bekijken of alles klopt en werkt. Vervolgens krijgt u 6 maanden garantie op de hybride accu. 

Ready to go! Dat is waar het om gaat. Bij een gereviseerd / revised / refurbished accu laat u de oude defecte accu bij ons achter. Deze recyclen wij dan weer.